11. oktober arrangerte MAK et vellykket arrangement i samarbeid med Innovasjon Norge. Direktør for Entreprenørskap og Startups, Pål T Næss, delte sine erfaringer rundt gründerskap og forklarte hvordan Innovasjon Norge kan bidra til å hjelpe Startups med å lykkes.
Pål delte fire viktige områder for å lykkes som en gründer;
1) Alltid sett kundens interesse først,  nesten så du virker besatt over kunden din – «fordi du vet folk snakker når de har en god opplevelse, men de snakker enda mer når de har en dårlig en«.
2) Investering og utvikling – se alltid etter muligheter som vil være til din fordel både personlig, men også karrieremessig.
3) Tenk og planlegg for fremtiden – Du må sette høye mål og planlegge fremover, men samtidig alltid være forberedt og fokusert på de dag-til-dag pliktene og oppgavene.
4) Alltid jobb som om det er dag én. Du må ta ansvar, gjøre en ærlig innsats og hold fokuset på å levere resultater som om det skulle være for første gang.
MAK takker Pål for å dele sine erfaringer og til alle som deltok. En spesiell takk til Jeanett Sandmo – Leder for strategi og oppstart for å hjelpe oss med å arrangere denne samlingen.