Building For Success

//Building For Success

Building For Success

Torsdag 1. september hadde MAK sitt første arrangement for høstperioden 2016, hos den Deichmanske hovedbibliotek. Tema for samlingen var «Building For Success» og vi hadde gleden av å invitere med oss to unge og inspirerende gründere, Thea Myhrvold, grunnlegger og CEO av TeachMeNow.com og Jonas Borchgrevink, grunnlegger og administrerende direktør i Tailored Message.

Thea og Jonas snakket om sine erfaringer som gründere og bakgrunn fra startups. Thea snakket om hennes reise inn i teknologi- og lærings- verden, og hvordan hun kom frem til ideen om å starte en nettbasert pedagogisk læringsplattform, TeachMeNow.com – hvor alle kan lære noe og alle kan lære bort noe. Jonas på sin side snakket om sin flere års erfaring som App-oppfinner- og utvikler, og hvordan alle hans tidligere App-startups ledet ham til hans nåværende prosjekt, Tailored Message – en nyhetsapp som er skreddersydd og tilpasset brukerens nyhetsfeed.

Både Thea og Jonas delte det verdifulle budskapet om å finne det man selv brenner for og så jobbe dedikert mot å oppnå det. Thea nevnte for eksempel at du ikke bør la noen fortelle deg at du ikke kan, eller at du er for ung til å starte for deg selv. Jonas på sin side snakket om å tørre å risikere alt, og hvis du skulle mislykkes, blir du bare nødt til å prøve på nytt igjen. Begge var enige om at det aller viktigste i en hvilken som helst startup eller gründervirksomhet er at man setter i gang med en positiv holdning, en viljestyrke og motivasjon til å klare å gjennomføre, og jobbe så oppover i stigen med det i tankene. Det finnes dessverre ingen snarveier til å lykkes, man må nesten bygge sin vei til «success», konkluderte dem begge med.

MAK ønsker å takke alle som deltok på samlingen. Vi håper du hadde en inspirerende kveld med nye ideer, perspektiver og en fin mulighet til å komme i kontakt med nye mennesker!

2017-04-10T10:41:28+00:00september 1st, 2016|Kategorier: Entreprenørskap|